Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt

Az érzelmi intelligencia természetrajza”

című könyv bemutatójára.

A szerző Dr. Hecker – Réz Róbert pasztorálpszichológus és EQ-instruktor, EQ – terapeuta a Károli Gáspár Református Egyetem oktatója :

“A könyvbemutató során a résztvevőknek lehetőségük nyílik megismerni a kötet háttereként működő, immár 13 éve az érzelmi intelligencia fejlesztését és mérését kutató programot, valamint a kutatócsoport aktuális eredményeit.

A könyvbemutatót panelbeszélgetés színesíti,  melybe a meghívott vendégek is bekapcsolódhatnak.

Mindenki szeretne egészséges lenni testileg-lelkileg. Gyógyulásunk érdekében keresünk fel orvost, természetgyógyászt, pszichológust és papot. Tőlük várjuk helyreállásunk útjának kijelölését, a gyógyító erők közvetítését, – holott azok belénk vannak teremtve. Mindannyian ismerjük azok forrását, ennek ellenére elnyomjuk, letagadjuk, félünk tőlük.

Hogy mitől is? Az érzelmeinktől, mert attól tartunk, hogy a bennük rejlő erő zabolátlan, ezért fékezhetetlenül maga alá temet. Pedig csak azért félünk, mert senki nem tanított meg bennünket az érzelmi energiáink hasznosítására. Pedig csak el kell hinnünk, hogy létezik egy olyan út, mely megtanít az érzelmeink által közvetített gyógyító őserő elfogadására.

Tudom, ehhez bátorság kell. Hívom hát a bátrakat, akik nem elégszenek meg a felszínes, erőtlen érzelmi föllobbanásokkal. Hívom a bátrakat, akik azt akarják, hogy a nékik ajándékozott érzelmi energiák föltérképezése és  befogadása révén erősekké, és másokat erősítőkké váljanak. Nekik ajánlom ezt a könyvet, mely a fizika, a filozófia, a pedagógia, a pszichológia és a teológia tudományterületeinek organikus egységét képezi le.

Szeretném figyelmüket felhívni „Az érzelmi intelligencia természetrajza” című kötetre, melynek könyvbemutatója során a résztvevőknek lehetőségük nyílik megismerni a kötet háttereként működő, immár 13 éve az érzelmi intelligencia fejlesztését és mérését kutató programot, valamint a kutatócsoport aktuális eredményeit. A könyvbemutatót panelbeszélgetés színesíti,  melybe a meghívott vendégek is bekapcsolódhatnak. “

A terem befogadóképességére való tekintettel a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

Kapocslat

szakmai információ: Dr. Hecker Réz Róbert – [email protected]

operatív információ: Barkóczy Anita – [email protected]