Érzelmi inteligencia (EQ) fejlesztő önismereti tréning

Kedves Érdeklődő!

Mindenki szeretne egészséges lenni testileg-lelkileg. Gyógyulásunk érdekében keresünk fel orvost, természetgyógyászt, pszichológust és papot. Tőlük várjuk helyreállásunk útjának kijelölését, a gyógyító erők közvetítését, – holott azok belénk vannak teremtve. Mindannyian ismerjük azok forrását, ennek ellenére elnyomjuk, letagadjuk, félünk tőlük.
Hogy mitől is? Az érzelmeinktől, mert attól tartunk, hogy a bennük rejlő erő zabolátlan, ezért fékezhetetlenül maga alá temet. Pedig csak azért félünk, mert senki nem tanított meg bennünket az érzelmi energiáink hasznosítására. Pedig csak el kell hinnünk, hogy létezik egy olyan út, mely megtanít az érzelmeink által közvetített gyógyító őserő elfogadására.
Tudom, ehhez bátorság kell. Hívom hát a bátrakat, akik nem elégszenek meg a felszínes, erőtlen érzelmi föllobbanásokkal. Hívom a bátrakat, akik azt akarják, hogy a nékik ajándékozott érzelmi energiák föltérképezése és befogadása révén erősekké, és másokat erősítőkké váljanak.

Hogy mindez mit jelent a gyakorlatban?

Egy olyan tanfolyamon való részvételt, melyben Dr. Hecker-Réz Róbert az érzelmi energiák hasznosításának területén szerzett több évtizedes szakmai tapasztalatát, tudományos kutatásai és terápiás gyakorlata ismereteit teszi hozzáférhetővé, elsajátíthatóvá, a gyakorlatban is alkalmazhatóvá.

A tréning során a tanuló:

 • Betekintést nyer az ÉRHŐ teszt alkalmazási lehetőségeibe
 • Megismerkedik az érzelmek életünkben betöltött szerepével és az érzelmi  intelligencia fogalmával (angolul Emotional Quotient, röviden EQ)
 • Megismeri a pasztoral pszihológiai hálózat munkamódszerét
 • Betekintést  szerez az érzelemek kiscsoportos foglalkozás keretében történő feldolgozásába

A kurzus bemeneti feltétele:

Személyes beszélgetés, melynek során megismerjük a jelöltet, motívációit, céljait és bemutatjuk a Hálózat működését,  munkatársait.

A kurzus teljesítésének feltételei:

 • 10 Hálózati alkalmon való részvétel, melyek havi rendszerességgel kerülnek megrendezésre. Az időpontok és a képzések helyszínéről  >> itt <<   tájékozódhat.
 • Írásbeli összefoglalás ezekről az alkalmakról
 • Alkalmanként 5000Ft tandíj megfizetése, amely történhet átutalással vagy készpénzben a képzés helyszínén
 • Személyes konzultáció a képzés vezetőjével
 • Részvétel a Hálózat nyári táborán
 • Vizsga díj befizetése (5000Ft)
 • Sikeres záróvizsga letétele a nyári táborban

A kurzus sikeres befelyezése után lehetőség nyílik az EQ-Gyakornok képzésen való részvételre, melynek részleteiről itt olvashat. 

A kurzusra jelentkezni ill. feliratkozni Facebookon https://www.facebook.com/robertfriedrichhecker/  vagy személyesen a Hálózati alkalmon van lehetőség. További információért lépjen kapcsolatba velünk itt.

Belépés hallgatóknak